Ford Transit Custom LWB (L2H2)

Ford Transit Custom LWB (L2H2)

2023 godina

2000ccm diesel 130ks

3 europalete

Tražite pouzdan i svestran kombi koji će udovoljiti vašim različitim potrebama za prijevozom? Ne tražite dalje od Ford Transit Custom LWB (L2H2), sada dostupnog u Cargorentu.

Sa dugim međuosovinskim razmakom, Ford Transit Custom otvara prostor za raznovrsne mogućnosti spajajući prostrane unutrašnjosti s iznimnim kapacitetom tereta. Bilo da se radi o velikom namještaju ili raznolikoj opremi, ovaj kombi udobno se prilagođava.

Sigurnost je na prvom mjestu u dizajnu Ford Transit Custom LWB (L2H2). Opremljen sigurnosnim značajkama, koje uključuju parking senzore i LED svijetla, možete započeti svoja putovanja sa sigurnošću.

Izuzetno je okretan i lako se upravlja njime. Odlično se snalazi u urbanim uvjetima vožnje i parkiranja. Njegovo osjetljivo upravljanje i kompaktna veličina omogućuju vam da samouvjereno prolazite kroz uske prostore.

U Cargorentu Vam s veseljem nudimo najam Ford Transit Custom LWB (L2H2) - pouzdano i prilagodljivo rješenje koje odgovara vašim potrebama za prijevozom.

Informacije o vozilu

Dimenzije vozila (DxŠxV)

5339 x 2080 x 2380 [mm]

Dimenzije teretnog prostora (DxŠxV)

2921 x 1775 x 1778 [mm]

Ukupna korisna nosivost

1230 [kg]

Zapremnina teretnog prostora

7,7 [m3]

Broj osoba

3 osobe

Dodatna oprema

Stražnji parking senzori, prednji parking senzori, LED dnevna svjetla, svjetla za maglu, tempomat, klima uređaj, obloga zaštite tereta u punoj visini, handsfree, bluetooth, USB, naslon za ruku.

Galerija vozila

Rezervirajte ovo vozilo