Ford Transit Custom LWB (L2H1)

Ford Transit Custom LWB (L2H1)

2024 godina

2000ccm diesel 130ks

3 europalete

Kuka za vuču

Tražite pouzdan i svestran kombi koji će zadovoljiti vaše potrebe za prijevozom? Ne tražite dalje od Ford Transit Custom LWB (L2H1), koji je sada dostupan kod Cargorenta.

S dugim međuosovinskim razmakom, Ford Transit Custom postiže harmoničan spoj prostranosti i kapaciteta tereta. Bilo da je riječ o namještaju ili opremi različite vrste, ovaj kombi nudi obilje prostora bez kompromisa. Pametno je osmišljen kako bi udovoljio putnicima i teretu, uz fleksibilna sjedala koja udobno smještaju do 3 osobe.

Sigurnost zauzima središnje mjesto u dizajnu ovog vozila. Opremljen sigurnosnim značajkama, kao što su parking senzori, na svoje putovanje možete krenuti sa samopouzdanjem.

Cargorent Vam s ponosom predstavlja Ford Transit Custom LWB (L2H1) za najam - čvrsto i prilagodljivo rješenje koje zadovoljava sve vaše prijevozne potrebe. Bilo da se radi o poslovnom ili opuštajućem putovanju, kratkim izletima ili dugim putovanjima, ovaj kombi jamči izvanredne performanse, praktičnost i fleksibilnost. Kontaktirajte nas danas i rezervirajte svoje vozilo.

Informacije o vozilu

Dimenzije vozila (DxŠxV)

5339 x 2080 x 2272 [mm]

Dimenzije teretnog prostora (DxŠxV)

2921 x 1775 x 1406 [mm]

Ukupna korisna nosivost

1230 [kg]

Zapremnina teretnog prostora

7,0 [m3]

Broj osoba

3 osobe

Dodatna oprema

Stražnji parking senzori, prednji parking senzori, LED dnevna svjetla, svjetla za maglu, tempomat, klima uređaj, obloga zaštite tereta u punoj visini, handsfree, bluetooth, USB, naslon za ruku.

Galerija vozila

Rezervirajte ovo vozilo