Ford Connect VAN LWB

Ford Connect VAN LWB

2023 godina

1500ccm diesel 100ks

2 europalete

Kuka za vuču

Krovni nosač

Tražite pouzdan i prilagodljiv kombi? Ne tražite dalje od Ford Connect VAN LWB-a, koji je sada dostupan za najam u Cargorentu.

S dugim međuosovinskim razmakom, Ford Connect VAN pruža obilje teretnog prostora, što ga čini ga izrazito praktičnim. Od namještaja i opreme do potrepština za razno razne evente, ovaj kombi osigurava da sve udobno stane, olakšavajući vaše svakodnevne zadatke. Dizajniran je da udobno smjesti putnike i teret, u njega stanu do 3 osobe.

Ima impresivno nisku potrošnju, što osigurava da su vaša putovanja i obaveze ne samo praktične, već i ekonomične. Sigurnost i praktičnost su u prvom planu dizajna Ford Connect VAN LWB-a.

U Cargorentu s ponosom nudimo Ford Connect VAN LWB za najam, pružajući vam pouzdano i prilagodljivo rješenje za sve vaše potrebe prijevoza. Bilo da je riječ o poslu ili zadovoljstvu, kratkim ili dugim putovanjima, ovaj kombi pruža iznimne performanse, praktičnost i fleksibilnost. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali Ford Connect VAN LWB.

Informacije o vozilu

Dimenzije vozila (DxŠxV)

4825 x 1967 x 2137 [mm]

Dimenzije teretnog prostora (DxŠxV)

2152 x 1496 x 1269 [mm]

Maksimalna nosivost

961 [kg]

Zapremnina teretnog prostora

4,4 [m3]

Broj osoba

3 osobe

Dodatna oprema

Stražnji parking senzori, prednji parking senzori, LED dnevna svjetla, svjetla za maglu, tempomat, klima uređaj, obloga zaštite tereta u punoj visini, handsfree, bluetooth, USB, naslon za ruku.

Galerija vozila

Rezervirajte ovo vozilo